Jamón ibérico de cebo Sierra Morena
Zadní kýta z černého iberského prasete o hmotnosti cca. 7 kg.
Jamón ibérico de cebo Sierra Morena patří k tomu nejlepšímu, co nám španělská gastronomie může nabídnout. Sedmikilový jamón "PATA NEGRA" pochází ze speciální rasy iberských prasat s černým kopýtkem. Oproti ostatním producentům jamónu se rodina Rodriguéz Barbancho může chlubit vlastním chovem iberských prasat, která jsou chována na rozsáhlých dubových hajích, které rodina Rodriguéz Barbancho vlastní v údolí Pedroches. Díky tomu mají také dokonalou kontrolu nad kvalitou kýt, které potom procházejí procesem solení a sušení v suchém a studeném klimatu podhůří Sierry Moreny. Jamón ibérico má oproti jamónu serrano, který pochází z normálních bílých prasat intenzivnější chuť a díky infiltraci tuku do tkáně prasat je každý plátek šťavnatější. Intenzita chuti iberského jamónu Sierra Morena je také zaručena neskutečné dlouhou dobou sušení, která je minimálně 2 roky. Jamón ibérico patří k chloubě José Rodriguéze Barbancha, a proto každý kousek prochází před expedicí jeho vlastnoruční kontrolou.
Jamón ibérico představuje v celosvětovém měřítku naprosto jedinečnou delikatesu nesrovnatelnou s jinými sušenými produkty typu italského prosciutta či francouzského jambónu.
Ve španělských restauracích restauracích patří jamón ibérico k nejvyhledávanějším a zároveň nejdražším delikatesám. Nyní máte jedinečnou možnost ochutnat tuto autentickou delikatesu v té nejvyšší kvalitě také u nás.
Složení: vepřové maso, sůl, antioxidant E301,konzervanty E250 a E252, dextróza
Zadní kýta z černého iberského prasete o hmotnosti cca. 7 kg.
Jamón ibérico de cebo Sierra Morena patří k tomu nejlepšímu, co nám španělská gastronomie může nabídnout. Sedmikilový jamón "PATA NEGRA" pochází ze speciální rasy iberských prasat s černým kopýtkem. Oproti ostatním producentům jamónu se rodina Rodriguéz Barbancho může chlubit vlastním chovem iberských prasat, která jsou chována na rozsáhlých dubových hajích, které rodina Rodriguéz Barbancho vlastní v údolí Pedroches. Díky tomu mají také dokonalou kontrolu nad kvalitou kýt, které potom procházejí procesem solení a sušení v suchém a studeném klimatu podhůří Sierry Moreny. Jamón ibérico má oproti jamónu serrano, který pochází z normálních bílých prasat intenzivnější chuť a díky infiltraci tuku do tkáně prasat je každý plátek šťavnatější. Intenzita chuti iberského jamónu Sierra Morena je také zaručena neskutečné dlouhou dobou sušení, která je minimálně 2 roky. Jamón ibérico patří k chloubě José Rodriguéze Barbancha, a proto každý kousek prochází před expedicí jeho vlastnoruční kontrolou.
Jamón ibérico představuje v celosvětovém měřítku naprosto jedinečnou delikatesu nesrovnatelnou s jinými sušenými produkty typu italského prosciutta či francouzského jambónu.
Ve španělských restauracích restauracích patří jamón ibérico k nejvyhledávanějším a zároveň nejdražším delikatesám. Nyní máte jedinečnou možnost ochutnat tuto autentickou delikatesu v té nejvyšší kvalitě také u nás.
Složení: vepřové maso, sůl, antioxidant E301,konzervanty E250 a E252, dextróza
- Výrobce Sierra Morena
- Specifikace Sušená vepřová kýta s kostí z iberského prasete
- Hmotnost 7 kg
- Délka zrání 24 měsíců