Jamón ibérico de cebo Sierra Morena

Jamón ibérico de cebo Sierra Morena

Zadní kýta z černého iberského prasete o hmotnosti cca. 7 kg. 

Jamón ibérico de cebo Sierra Morena patří k tomu nejlepšímu, co nám španělská gastronomie může nabídnout. Sedmikilový jamón "PATA NEGRA" pochází ze speciální rasy iberských prasat s černým kopýtkem. Oproti ostatním producentům jamónu se rodina Rodriguéz Barbancho může chlubit vlastním chovem iberských prasat, která jsou chována na rozsáhlých dubových hajích, které rodina Rodriguéz Barbancho vlastní v údolí Pedroches. Díky tomu mají také dokonalou kontrolu nad kvalitou kýt, které potom procházejí procesem solení a sušení v suchém a studeném klimatu podhůří Sierry Moreny.  Jamón ibérico má oproti jamónu serrano, který pochází z normálních bílých prasat intenzivnější chuť a díky infiltraci tuku do tkáně prasat je každý plátek šťavnatější. Intenzita chuti iberského jamónu Sierra Morena je také zaručena neskutečné dlouhou dobou sušení, která je minimálně 2 roky. Jamón ibérico patří k chloubě José Rodriguéze Barbancha, a proto každý kousek prochází před expedicí jeho vlastnoruční kontrolou. 

Jamón ibérico představuje v celosvětovém měřítku naprosto jedinečnou delikatesu nesrovnatelnou s jinými sušenými produkty typu italského prosciutta či francouzského jambónu.

Ve španělských restauracích restauracích patří jamón ibérico k nejvyhledávanějším a zároveň nejdražším delikatesám. Nyní máte jedinečnou možnost ochutnat tuto autentickou delikatesu v té nejvyšší kvalitě také u nás.

Složení: vepřové maso, sůl, antioxidant E301,konzervanty E250 a E252, dextróza

Cena a objednávka

6 490,00 Kč

Koupit

Dodání

Produkt je na skladě. Objednejte si zboží nyní a doručíme vám ho 17.12.2019.

DopravceCena
Zdarma
Zdarma

2 Produkty skladem

Zadní kýta z černého iberského prasete o hmotnosti cca. 7 kg. 

Jamón ibérico de cebo Sierra Morena patří k tomu nejlepšímu, co nám španělská gastronomie může nabídnout. Sedmikilový jamón "PATA NEGRA" pochází ze speciální rasy iberských prasat s černým kopýtkem. Oproti ostatním producentům jamónu se rodina Rodriguéz Barbancho může chlubit vlastním chovem iberských prasat, která jsou chována na rozsáhlých dubových hajích, které rodina Rodriguéz Barbancho vlastní v údolí Pedroches. Díky tomu mají také dokonalou kontrolu nad kvalitou kýt, které potom procházejí procesem solení a sušení v suchém a studeném klimatu podhůří Sierry Moreny.  Jamón ibérico má oproti jamónu serrano, který pochází z normálních bílých prasat intenzivnější chuť a díky infiltraci tuku do tkáně prasat je každý plátek šťavnatější. Intenzita chuti iberského jamónu Sierra Morena je také zaručena neskutečné dlouhou dobou sušení, která je minimálně 2 roky. Jamón ibérico patří k chloubě José Rodriguéze Barbancha, a proto každý kousek prochází před expedicí jeho vlastnoruční kontrolou. 

Jamón ibérico představuje v celosvětovém měřítku naprosto jedinečnou delikatesu nesrovnatelnou s jinými sušenými produkty typu italského prosciutta či francouzského jambónu.

Ve španělských restauracích restauracích patří jamón ibérico k nejvyhledávanějším a zároveň nejdražším delikatesám. Nyní máte jedinečnou možnost ochutnat tuto autentickou delikatesu v té nejvyšší kvalitě také u nás.

Složení: vepřové maso, sůl, antioxidant E301,konzervanty E250 a E252, dextróza

  • Výrobce Sierra Morena
  • Specifikace Sušená vepřová kýta s kostí z iberského prasete
  • Hmotnost 7 kg
  • Délka zrání 24 měsíců

Košík

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně